OPTIMIZARE SEO BUCURESTI   optimizare seo bucuresti

Bun venit in zona SEO,

Aici regasesti proiecte realizate de specialistii nostrii si solutii pentru afacerea ta. Analiza/audit, optimizare si promovare SEO la un standard REAL si masurabil!

Ce reprezinta analiza SEO?

Incepand cu descoperirea problemelor optimizarii site-ului pe diferite dispozitive, aflarea nivelului de incarcare a continutului, greseli de scriere sau intampinarea dificultatilor de citire si raportarea acestora in concordanta cu standardele regulilor SEO. Pana la calcularea unui scor in functie de cele enumerate pana acum.

Ce inseamna optimizare SEO?

Optimizarea inseamna aducerea tuturor problemelor descoperite in analiza, la nivel “normal/standard”. Recalcularea scorului obtinut in faza de analiza si comparate cele doua. Este obligatoriu ca rezultatul comparatie sa depaseasca minim 10 procente in cazul in care scorul din analiza nu depaseste 75%, iar daca scorul din analiza seo depaseste 85% este obligatoriu ca rezultatul optimizarii sa depasesca minim cu 5 procente. Optimizare seo bucuresti

Promovare SEO, ce semnifica?

Aceasta nu este prezenta in mediul online ca un “buget” ce se incarca in Google Ads sau alta platforma tip Ads, ci ca diferite combinatii de tehnici de scriere si optimizare.

Google Top 5 Best SEO Specialist

1. Gary Illyes – webmaster trends analyst

optimizare seo bucuresti

 

2. Nathan Johns – search quality analyst

optimizare seo bucuresti

 

3. John Mueller – senior webmaster trends analyst

optimizare seo bucuresti

 

4. Martin Splitt – developer advocate

optimizare seo bucuresti

 

5. Danny Sullivan – public liaison of search

optimizare seo bucuresti